Palm-Plaza NL/BE
Binnenkort een heropening ...?
! Palm-Plaza is (tijdelijk) gestopt !
Het (tijdelijke) einde van Palm-Plaza?!?!
CooleChriz
Palm-Plaza
09-02-2017 om 21:40
0
Beste spelers,
 
Vandaag is besloten door mij (CooleChriz) om een einde te zetten achter Palm-Plaza voor in elk geval nu.
Wij zullen nog online blijven tot 26-2-2017. Hierna zullen wij onze deuren sluiten!
 
Palm-Plaza is altijd een hobby geweest van mij om spelers te kunnen vermaken, wat zeker is gelukt in onze begin periode. Helaas is mijn motivatie al meerdere maanden weg in Palm-Plaza en daar wil ik de server niet onder laten leiden.
Ik heb voor deze keuze diverse redenen en zit al enkele maanden met deze keuze in mijn hoofd.
 
Om te beginnen de spelers aantal:
Sinds het opstarten van Palm-Plaza in oktober 2014, waarna de opening in juni 2015 hebben wij een zeer onvoorspelbare spelersaantal gehad. Waarbij onze record online spelers op de 25/30 spelers zat, met in die tijd een gemiddelde online spelers van 14 per dag.
Een jaar later was dit nog maar gemiddeld 5 per dag. Nu op het moment van schrijven is het gemiddelde niet eens 1 speler meer.
 
Server status/concept:
In alle tijd dat onze server bestond zijn er ook dingen fout gegaan, zo werden wij nadat onze hoofdwereld te groot werd vaak getroffen door bugs die zorge voor verlies van spullen. Besloten was op dat moment om een nieuwe wereld op te zetten. Welke direct door jullie in gebruik werd genomen.
Daarnaast is/was het towny concept niet meer heel erg in aantrek. Spelers kiezen vandaag de dag vaker voor een Reallife of kindom concept.
 
Tijd en geld:
Palm-Plaza heeft altijd al veel geld en tijd gekost en werd volledig door mij betaald. Waar in ook altijd het geld voor over had! Uitgezonderd donaties waarvoor ik zeer dankbaar ben!
Het geld dat ik nu besteed aan Palm-Plaza kan ik goed gebruiken voor mijn nieuwe hobby/intresses waar ik de afgelopen tijd meer actief in geworden ben. En waar ik ook meer tijd in zal gaan stekken om er uit eindelijk mensen mee te kunnen gaan helpen in mijn omgeving.
 
Jullie, de spelers:
Ik ben alle spelers die ooit op Palm-Plaza (actief) hebben gespeeld zeer dankbaar dat jullie voor ons gekozen hebben. Helaas veranderen tijden en worden mensen ouder, krijgen het druk met school/werk of hebben andere intresses.
 
Hierbij bedankt ik ook al onze (ex-)medewerkers die dit medemogelijk hebben gemaakt!

Vragen:
Indien er nog  vragen zijn over de (tijdelijke) sluiting van Palm-Plaza dan kan je contact opnemen via Twitter,Facebook of mail chris[at]palm-plaza.nl (vervang [at] voor @)

 
Misschien tot in de toekomst!

Groeten,
CooleChriz
Reacties
Reacties zijn uitgeschakeld op dit nieuws bericht.
Advertentie
Palm-Plaza maakt gebruik van advertenties om een deel van onze kosten te kunnen dekken. Denk hierbij aan: De gameserver, webhosting, domeinnaam en overige kosten van Palm-Plaza. Door deze advertenties kunnen wij Palm-Plaza gratis blijven aanbieden zonder verplichtingen om items kopen.