Palm-Plaza NL/BE
Binnenkort een heropening ...?
! Palm-Plaza is (tijdelijk) gestopt !
Rustig rondom onze server/site
CooleChriz
Palm-Plaza
22-07-2016 om 21:28
0
Beste spelers,
 
Het is momenteel behoorlijk rustig rondom Palm-Plaza. Omdat wij graag onze spelers op de hoogte willen brengen over de huidige status van onze server en site doen wij dit doormiddel van dit nieuws bericht.
Omdat de huidige server niet goed loopt en er diverse fouten aanwezig zijn is er besloten door mij (CooleChriz) en Jente om het concept opnieuw uit te werken. Hierin zit een aardig wat tijd en denkwerk, daardoor zijn er vanuit ons minder activiteiten in en rond de server.
Ook omdat het rustig is met de spelers (Denk aan andere games en nu ook de zomer vakantie) Daarnaast hebben wij (CooleChriz en Jente) het de afgelopen tijd ook druk gehad met school en werk.
 
Tot het nieuwe concept zullen er dan ook weinig activiteiten komen vanuit ons. Wanneer het drukker is op de server is het mogelijk dat wij last minut nog diverse activiteiten organiseren.
Met het nieuwe concept zullen wij overigens ook meer reclame gaan maken via diverse sites om aan spelers te komen. Je zou het kunnen zien als een nieuwe start voor onze server.
 
Wanneer er vragen zijn is het mogelijk om op de volgende manieren in contact te komen met ons:
- Via twitter @PalmPlazaMC
- Via Facebook: PalmPlazaMC
- Via de support: https://palm-plaza.nl/support1/helptool/form/algemeen-overig/2
- Via email: contact[at]palm-plaza.nl (Vervang [at] voor een @)
 
Hopelijk zijn jullie hierbij voldoende geinformeerd.
Reacties
Reacties zijn uitgeschakeld op dit nieuws bericht.
Advertentie
Palm-Plaza maakt gebruik van advertenties om een deel van onze kosten te kunnen dekken. Denk hierbij aan: De gameserver, webhosting, domeinnaam en overige kosten van Palm-Plaza. Door deze advertenties kunnen wij Palm-Plaza gratis blijven aanbieden zonder verplichtingen om items kopen.