Palm-Plaza NL/BE
Binnenkort een heropening ...?
! Palm-Plaza is (tijdelijk) gestopt !
Team wijziging
jente
Palm-Plaza
06-04-2016 om 15:58
0
Beste spelers,
 
’s Avonds 3 april hebben wij Nightflys moeten ontslaan door inactiviteit binnen en buiten de Palm-Plaza server. Wij zijn Nightflys erg dankbaar voor het werk dat hij heeft verricht binnen en buiten de server. Wij wensen Nightflys veel succes en zien haar graag nog eens langs komen in de server! Voor het verrichte werk dat Nightflys heeft geleverd zal zij een vergoeding krijgen dat bestaat uit 3 maanden de rank Farao op de server.
 
Haar functie betreft, zal worden overgenomen door Only_Lars. Hij zal moderator worden en zal de volgende taken uitvoeren.
  • Zorgt voor orde in de server
  • Support medewerker
 
De moderator Only_Lars zal eerst een maand proef lopen op de server, maar wij hebben alle vertrouwen in Only_Lars dat hij door deze proef zal komen en zichzelf straks officieel moderator van ons team kan noemen!
 
Met vriendelijke groet,
Jente
Advertentie
Palm-Plaza maakt gebruik van advertenties om een deel van onze kosten te kunnen dekken. Denk hierbij aan: De gameserver, webhosting, domeinnaam en overige kosten van Palm-Plaza. Door deze advertenties kunnen wij Palm-Plaza gratis blijven aanbieden zonder verplichtingen om items kopen.