Palm-Plaza NL/BE
Binnenkort een heropening ...?
! Palm-Plaza is (tijdelijk) gestopt !
Minecraft 1.9 release [Update 3]
CooleChriz
Minecraft
18-02-2016 om 18:11
0
Beste spelers,

Gisteren heeft Mojang (Het moeder bedrijf van Minecraft) aangekondigd dat 1.9 pre1 is uit gebracht.  De planning is om de defiinitieve versie van 1.9 uit te brengen op 25 februari 2016. Spigot heeft aangegeven de server updates uit te brengen op 26 februari 11:00 lokale tijd.

Omdat wij alles moeten testen op functionaliteit is besloten om niet in het weekend van 25,26,27 februari naar 1.9 te gaan.
Wanneer de plugins allemaal goed functioneren op 1.9 zal Palm-Plaza in het weekend van 4,5,6 maart 2016 (Onder voorbehoud) naar 1.9 gaan.

Update 1:
Maandag A.S. (29 februari) Zal de Minecraft update pas uitkomen, Spigot kan helaas nog niet defnitief bevestigen wanneer hun update uit zal komen, ze denken aan maandag of dinsdag.

Door deze wijziging  zal de update naar 1.9 uitgesteld worden naar het weekend van 8,9 en 10 maart 2016 (Ook dit is onder voorbehoud).

Update 2:
WIj hebben op dinsdag 1 maart 2016 onze server getest met 1.9 hieruit is gebleken dat een groot aantal plugins maar half werkt, en enkele plugins helemaal niet werken. Binnen het team is daarom besloten om de update naar 1.9 af te wchten aan de hand van de plugin updates. Meer informatie zal bekent gemaakt worden via dit nieuws bericht en via onze Twitter kanaal.

Update 3:
Er is vandaag een test uitgevoerd met de huidige plugin updates. Hieruit is gebleken dat nog niet alle plugins stabiel zijn en dat de eigenaren van deze plugins bijna allemaal bezig zijn met de updates die met 1 a 2 weken online zullen komen.
Naar verwachting is dan ook dat Palm-Plaza op zijn vroegst  in het weekend van 11,12,13 maart (Onder voorbehoud) over gaat naar 1.9

Wij kondigen het onderhoud aan via ons Twitter kanaal @PalmPlazaMC minimaal 3 dagen voor onderhoud, houd deze dus in de gaten!
Advertentie
Palm-Plaza maakt gebruik van advertenties om een deel van onze kosten te kunnen dekken. Denk hierbij aan: De gameserver, webhosting, domeinnaam en overige kosten van Palm-Plaza. Door deze advertenties kunnen wij Palm-Plaza gratis blijven aanbieden zonder verplichtingen om items kopen.