Palm-Plaza NL/BE
Binnenkort een heropening ...?
! Palm-Plaza is (tijdelijk) gestopt !
Palm-Plaza gaat vernieuwen! [Update 5]
CooleChriz
Palm-Plaza
28-03-2016 om 17:14
0
Vanwege het besluit om te stoppen is het nieuwe concept ook (tijdelijk) stil gelegd. updates zullen dan voorlopig niet meer komen.

Beste spelers,

Zoals jullie misschien al hebben gemerkt is het sinds december rustiger geworden rondom Palm-Plaza met updates, activiteiten en andere bezigheden.
Dit komt omdat er door CooleChriz en Jente volop gewerkt wordt aan een vernieuwing van Palm-Plaza, hierbij wordt een compleet vernieuwde site en server opgebouwd. Hier gaat behoorlijk veel tijd in zitten en daarom is besloten om (ook omdat het rustiger is op de server) minder activiteiten te organiseren.

Wij zullen dit nieuws artikel continu updaten met alle nieuwe informatie die bekent gemaakt wordt, deze zelfde informatie zal ook op Twitter/Facebook gezet worden.

Inhoudsopgaven:

- Wat kan je verwachten
- Updates die op socialmedia staan
- Veel gestelde vragen

 

Wat kan je verwachten:

Je kan sowieso een compleet vernieuwde en veel uitgebreidere website verwachten, daarnaast wordt de gehele server vernieuwd en uitgebreid. Ook zullen de server en site beter met elkaar gekoppeld zijn zodat het ook makkelijker wordt om de server/site te gebruiken wat nu niet het geval is.
 

De tot nu toe uitgebrachte hints/previews:

Update 17-1-2016:
Update 24-1-2016:

Update 1-2-2016:

Update 7-2-2016:

Update 5-3-2016:

Update 2-4-2016:

Update 13-8-2016:

Veel gestelde vragen:

Q: Wanneer komt het nieuwe concept online?
A: Helaas is het op dit moment nog niet bekend wanneer wij ons nieuwe concept online zullen brengen, aangezien Palm-Plaza gewoon online zal blijven gedurende deze periode hebben wij besloten geen deathline te stellen.

Q: Komt er ook een wereld reset?
A: Momenteel is nog niet bekent of de server ook gereset gaat worden.

Q: Komen er meer minigames?
A: Het doel is wel om meer minigames te gaan toevoegen aan de server buiten de hoofd wereld om.
 
Q: Worden de tickets nog steeds snel afgehandeld?
A: Wij proberen de tickets zo snel mogelijk af te handelen. Wij kunnen helaas geen vaste tijden meer garanderen hiervoor i.v.m. het nieuwe concept.
 

Reacties
Reacties zijn uitgeschakeld op dit nieuws bericht.
Advertentie
Palm-Plaza maakt gebruik van advertenties om een deel van onze kosten te kunnen dekken. Denk hierbij aan: De gameserver, webhosting, domeinnaam en overige kosten van Palm-Plaza. Door deze advertenties kunnen wij Palm-Plaza gratis blijven aanbieden zonder verplichtingen om items kopen.