Palm-Plaza NL/BE
Binnenkort een heropening ...?
! Palm-Plaza is (tijdelijk) gestopt !
Welkom op Palm-Plaza!
CooleChriz
Palm-Plaza
01-06-2015 om 19:30
0
Beste spelers,

Als eerste welkom op Palm-Plaza, een geheel nieuwe Minecraft server.
Na ruim een half jaar hard werken aan onze server opbouwen is het dan eindelijk zover. Palm-Plaza is geopend voor iedereen!

Aangezien Palm-Plaza net nieuw is verwachten wij dat er zo nu en dan nog wat foutjes gevonden worden, deze kunnen hier gemeld worden. Wij proberen deze foutjes binnen 24 uur op te lossen en/of te beantwoorden.
Heb je andere vragen, opmerkingen of iets met betrekking tot Palm-Plaza? dan kan je ten alle tijden terecht bij onze support centrum.

Welkoms cadeau:

Om alle nieuwe leden te verwelkomen geven wij tussen 20:00 en 22:00 aan alle nieuwe leden 100 Cocosnoten en 1 diamand block weg. Om een extra goede start te maken op Palm-Plaza!

Wie zitten er allemaal in het team:

Het team van Palm-Plaza zorgt er voor dat alles top-top verloopt. Hieronder kan je kennis maken met het team van Palm-Plaza.

CooleChriz:
Mijn naam is CooleChriz, ik ben al medewerker sinds de start van de server in oktober 2014 samen met DavydeVries, ik verzorg onderandere de website en plug-ins. En betaal daarnaast de server.

DavydeVries:
Mijn naam is DavydeVries, ik ben al medewerker sinds de start van de server in oktober 2014 samen met CooleChriz, ik verzorg onderandere de website en plug-ins. En daarnaast houd ik me bezig met de community en het bouwen van evenementen.

Spykespy:
Ik ben Jan-Willem, oftewel Spykespy.
Ik ben 13 jaar oud en ik ga jullie graag helpen met het beantwoorden van vragen en ik help mee er voor te zorgen dat de server een beetje netjes blijft! Ik wens jullie persoonlijk veel plezier op Palm-Plaza! 

Michel_2001:
Hey, ik ben Michel_2001 oftewel gewoon Michel.
Ik ben vanaf het begin moderator op Palm-Plaza en mijn doel is de server gezellig te houden!

Wij zien jullie graag online komen in onze server.
Namens het hele Palm-Plaza team!
Advertentie
Palm-Plaza maakt gebruik van advertenties om een deel van onze kosten te kunnen dekken. Denk hierbij aan: De gameserver, webhosting, domeinnaam en overige kosten van Palm-Plaza. Door deze advertenties kunnen wij Palm-Plaza gratis blijven aanbieden zonder verplichtingen om items kopen.